Nieuws / 2023

  • Blog: Redenen om voor laagtechnologisch te kiezen
    Geplaatst op 9-10-2023

    Laagtechnologisch draagmoederschap komt het meeste voor. Maar dat gaat veranderen. Over een paar jaar zullen traditionele draagmoeders, die dragen met hun eigen eicel, in de minderheid zijn. Ergens vind ik dat jammer. Ik wil een lans breken voor traditioneel laagtechnologisch (lt) dragen.

    Lees verder
  • Het wetsvoorstel: een samenvatting
    Geplaatst op 13-07-2023

    Op vrijdag 30 juni heeft minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind het wetsvoorstel ‘Kind, draagmoederschap en afstamming’ naar de Tweede Kamer gestuurd. Deze wet is bedoeld om een regeling te treffen voor zorgvuldig en transparant draagmoederschap, waarbij zo veel mogelijk rechtszekerheid wordt geboden aan betrokkenen. Daarmee worden de belangen van het kind, de draagmoeder en ook de wensouders beter beschermd.

    Lees verder
  • Nieuwe wetgeving draagmoederschap naar Kamer
    Geplaatst op 4-07-2023

    Vrijdag 30 juni is bekend geworden dat er nieuwe wetgeving over draagmoederschap naar de Tweede Kamer gaat. We lichten enkele onderwerpen toe waar veel vragen over zijn.

    Lees verder

Vacatures

We hebben momenteel geen openstaande vacatures.

Vrijwilligers

Stichting Zwanger voor een Ander zoekt regelmatig voor een evenement of project extra handen om te helpen. Meld je hiervoor aan door een mail te sturen naar aart@zwangervooreenander.nl

KVK: 77580109
RSIN: 861053977

©2024 Stichting Zwanger Voor Een Ander.