Pers

Persvoorlichting


Voor meer informatie, interviews of vragen naar aanleiding van actualiteiten kun je contact opnemen via:
​​
Geef je op voor de perslijst van Stichting Zwanger voor een Ander, zodat je op de hoogte blijft van nieuws en ontwikkelingen. Stuur een mail met je contactgegevens naar woordvoerder@zwangervooreenander.nl
​​
Lees hier meer over stichting Zwanger voor een Ander 


​Over Zwanger voor een Ander

​​Stichting Zwanger Voor Een Ander (ZveA) is een stichting voor en over draagmoederschap in Nederland. Het is ons streven om wensouders, draagmoeders, hun partners en hun kinderen te ondersteunen in het proces van draagmoederschap.
​​Waarom doen we dit? Zwanger voor een Ander bestaat omdat er een gebrek is in voorlichting over draagmoederschap en er onvoldoende begeleiding is voor alle betrokken partijen.
​​
​​Hoe werken wij?
​​Onze ondersteuning bestaat uit het verschaffen van relevante en actuele informatie aan alle partijen, zodat betrokkenen een duidelijk beeld hebben van het proces van draagmoederschap. Deze informatie moet toegankelijk zijn. Om dit te bewerkstelligen investeren wij als stichting onder andere in een actuele en gedetailleerde website. Daarnaast organiseren wij informatiebijeenkomsten waar zowel professionals als ervaringsdeskundigen hun kennis delen met wensouders, draagmoeders en hun partners.
​​
​​Wie zijn wij?
​​De stichting is officieel in 2019 opgericht door Pauline van Berkel (43) – die zelf ook tweemaal draagmoeder is geweest. Verder bestaat de stichting uit een groep van wensouders en draagmoeders die verschillende ervaringen hebben met betrekking tot draagmoederschap. Door de informatie vrij te delen is er een breed netwerk van partners ontstaan.
​​
​​Hoe kan je ons steunen?
​​Stichting Zwanger voor een Ander is volledig afhankelijk van donaties. Iedere bijdrage, groot of klein, is welkom en stelt ons in staat om nog meer partijen te helpen. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden om te helpen

KVK: 77580109
RSIN: 861053977

©2024 Stichting Zwanger Voor Een Ander.