Blogs

Blogs over draagmoederschap

Lopende trajecten blogs

Tusse de soep en dèèrepel – Een hetero stel wil dolgraag een kindje. Kim vertelt met veel humor haar verhaal.

Mama op afstand – het blog van Mark en Derek die heel goed weten wat ze zoeken: een draagmoeder die in het leven van hun kindje blijft. Weliswaar op afstand, maar actief betrokken.

Twee papa’s – Corné en Roy onderzoeken de mogelijkheden voor hoogtechnologisch draagmoederschap in Cyprus en uiteraard Nederland. Ze hebben een draagmoeder en eiceldonor gevonden. De blog richt zich nu op hoe ze het kunnen financieren. Dat proberen ze bijvoorbeeld met het tv programma HOUSE RULES NL.

De reis van twee wensvaders – Glenn en Jeroen zijn hun avontuur vrij recent begonnen (februari 2018) en zij delen hun ervaringen in de zoektocht naar informatie, de keuze die ze maken en de ervaringen die daarop volgen.

Our journey to our family – Roy en Febion houden hun blog bij in een Facebook groep. Als je lid wordt kun je hun avontuur te volgen.

Onze kinderwens – Wesley en Jason zijn in hun avontuur te volgen op deze facebookpagina. Ze hebben ook een blog op een website.

wensvadersnederland.nl – Milan (30) en Pieter (28) uit Nijmegen. Het stichten van een gezin is voor hen een ware zoektocht die veel tijd, energie en geld kost. Om anderen hier deelgenoot van te maken, schrijven zij op deze site persoonlijke blogs over de zoektocht naar een draagmoeder, maar ook over adoptie en co-ouderschap. Ze hopen bovendien op advies, om zo hopelijk verder te komen richting hun ultieme doel: een eigen kind en een eigen gezin.

Joey en Frits zouden zo graag ook papa worden. Daarom begonnen zij het blog Ook Papa.

Op Wie zoekt die vindt kun je het verhaal lezen van Paul en Maarten. Deze Nederlander en Belg vonden elkaar in Parijs, maar voor hun kindje willen ze terug naar Nederland of België verhuizen.

Onzichtbaar gemis Kelly en Frederik willen ook graag ouders worden. Kelly heeft het MRKH syndroom en ze bloggen over een zoektocht naar een draagmoeder. Ze hebben zowel een blog als Facebookpagina.

Papa en papa een blog die bij wordt gehouden door Gino en Michel. Met zijn tweeën al oefen papa’s voor Binkie (de hond). Alleen nu is het tijd voor het echte werk! Volg hun avontuur via hun blog.

Huisje, boompje, beestje, kindje?  Jens en Mike zijn 2 getrouwde mannen die klaar zijn voor de volgende stap in hun leven: een kindje. Hun zoektocht naar een draagmoeder kon gaan beginnen. Een lastige zoektocht, want het is best wat!

Afgeronde draagmoedertrajecten blogs

De regenboogbuik en papa’s 2 be horen bij elkaar. Lianne droeg baby Tom voor Sjors en Aart.

Onze kinderwens Michel en Eise, schreven over het vervullen van hun kinderwens. Ze zijn na een lange zoektocht nu dolgelukkig met een dochtertje via een traditionele draagmoeder.

Kadobuik – Astrid Marijn droeg laagtechnologisch een tweeling voor haar zus en zwager.

Kriebelbuiken – K en J willen nog een kindje, nadat K baarmoederhalskanker overwon. (Schoon)zus E bood hen haar buik aan en baarde een jongetje. (geschreven door draagmoeder en wensmoeder samen)

Wenspapa.nl – Lody en Dennis hebben via een Canadese draagmoeder hun kinderwens weten te vervullen met een prachtige dochter als resultaat. Ze hebben crowdfunding gebruikt.

Het leven van twee wensvaders – Stefano en Arnout schrijven over hun kinderwens. Ze onderzochten de diverse opties, waaronder draagmoederschap. Stefano en Arnout zijn nu trotse ouders van James.

https://www.wiezoektdievindt.com

Algemeen

Zwanger voor een ander Nieuws – verzamelblog van nieuws, documentaires en artikelen mbt draagmoederschap.

Zwanger.blog.nl – draagmoederschap – verzamelblog met allerlei artikelen over draagmoederschap