Geboortefotografie

Weet jij hoe je geboren bent? En waar? Was het thuis of in het ziekenhuis? Wie was erbij? Wie heeft je moeder geholpen?  

Wanneer een kind geboren wordt, is dat altijd een mooi en bijzonder moment. Het geboorteverhaal van een kind is iets wat elk kind vroeg of laat wil weten en wil horen. Het is ook een verhaal dat zeker vastgelegd mag worden. En wanneer je geboorteverhaal erg uniek is, bijvoorbeeld omdat je geboren wordt uit een draagmoeder en zij je in de armen van je ouders heeft gelegd, dan is het horen van dat verhaal misschien wel nog belangrijker. Om te weten dat je welkom was. En dat je in liefde geboren bent. Alleen daarom al is het de moeite waard om een professionele geboortefotograaf in de arm te nemen. 

Pauline van Berkel

Pauline van Berkel is de oprichter van deze website. Ze is zelf tweemaal draagmoeder geweest. En ze is professioneel geboortefotograaf. Dus als je een professional bij de geboorte wil, die ook nog eens begrijpt hoe het proces gaat en die dat fantastisch mooi kan vastleggen, dan moet je zeker bij Pauline zijn! Je krijgt dan een album, waar je samen met je kindje nog eens doorheen kunt bladeren. Ook kan de draagmoeder een exemplaar krijgen, om de herinnering aan haar liefdevolle daad levendig te houden.

Pauline komt graag en vrijblijvend bij jullie langs om kennis te maken, haar werk te laten zien en te vertellen over hoe ze te werk gaat.

Bekijk meer van haar werk op www.paulinevanberkel.nl