Activiteiten / 2022

Draagmoeder Red Tent

6-02-2022

Voor de derde keer zullen we onze rode tent opslaan voor draagmoeders.

Figuurlijk, uiteraard. Alle draagmoeders zijn welkom om aan te sluiten bij deze vrouwenkring. 
Het maakt niet uit of je al ervaren bent of misschien nog niet eens zeker weet of draagmoederschap iets voor jou is. Er zullen ongetwijfeld wat praktische zaken voorbij komen, maar meer dan dat creëren we samen een veilige ruimte waar juist ook gevoelens en emoties gedeeld kunnen worden. Blijdschap, spanning, onzekerheid, verdriet, alles is welkom, alles mag er zijn, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een oordeel of ongevraagd advies. En mocht je zoiets hebben van: dit klinkt wel heel erg zweverig, ik weet niet of dit iets voor mij is: er is ook thee. En chocola! En het gaat hoe dan ook een waardevolle middag worden. :) 

Aanmelden via: (link volgt nog!)

Vacatures

We hebben momenteel geen openstaande vacatures.

Vrijwilligers

Stichting Zwanger voor een Ander zoekt regelmatig voor een evenement of project extra handen om te helpen. Meld je hiervoor aan door een mail te sturen naar aart@zwangervooreenander.nl

KVK: 77580109
RSIN: 861053977

©2021 Stichting Zwanger Voor Een Ander.