Blogs

Blogs over draagmoederschap

Lopende trajecten

Het leven van twee wensvaders – Stefano en Arnout schrijven over hun kinderwens. Ze onderzochten de diverse opties, waaronder draagmoederschap.

Twee papa’s – Corné en Roy onderzoeken de mogelijkheden voor hoogtechnologisch draagmoederschap in Cyprus en uiteraard Nederland. Ze hebben een draagmoeder en eiceldonor gevonden. De blog richt zich nu op hoe ze het kunnen financieren. Dat proberen ze bijvoorbeeld met het tv programma HOUSE RULES NL.

De reis van twee wensvaders – Glenn en Jeroen zijn hun avontuur vrij recent begonnen (februari 2018) en zij delen hun ervaringen in de zoektocht naar informatie, de keuze die ze maken en de ervaringen die daarop volgen.

Our journey to our family – Roy en Febion houden hun blog bij in een Facebook groep. Als je lid wordt kun je hun avontuur te volgen.

Onze kinderwens – Wesley en Jason zijn in hun avontuur te volgen op deze facebookpagina. Ze hebben ook een blog op een website.

wensvadersnederland.nl – Milan (30) en Pieter (28) uit Nijmegen. Het stichten van een gezin is voor hen een ware zoektocht die veel tijd, energie en geld kost. Om anderen hier deelgenoot van te maken, schrijven zij op deze site persoonlijke blogs over de zoektocht naar een draagmoeder, maar ook over adoptie en co-ouderschap. Ze hopen bovendien op advies, om zo hopelijk verder te komen richting hun ultieme doel: een eigen kind en een eigen gezin.

Afgeronde draagmoedertrajecten

Onze kinderwens Michel en Eise, schreven over het vervullen van hun kinderwens. Ze zijn na een lange zoektocht nu dolgelukkig met een dochtertje via een traditionele draagmoeder.

Draagmoederfien – Draagmoeder Fien droeg voor een bevriend homostel via een IVF traject met anonieme kruisdonatie van de eicel. Daarna droeg ze voor een heterostel met de eicel van de wensmoeder. Wachtwoord verkrijgbaar bij Fien via email: dmsfien@gmail.com

Leenbuik – Een hetero stel hoopte via een commerciële draagmoeder in Amerika hun wens hoogtechnologisch in vervulling te laten gaan. Zij hebben hun kinderwens na tegenslagen inmiddels losgelaten.

Kadobuik – Astrid Marijn droeg laagtechnologisch een tweeling voor haar zus en zwager.

Kriebelbuiken – K en J willen nog een kindje, nadat K baarmoederhalskanker overwon. (Schoon)zus E bood hen haar buik aan en baarde een jongetje. (geschreven door draagmoeder en wensmoeder samen)

Wenspapa.nl – Lody en Dennis hebben via een Canadese draagmoeder hun kinderwens weten te vervullen met een prachtige dochter als resultaat. Ze hebben crowdfunding gebruikt.

Algemeen

Zwanger voor een ander Nieuws – verzamelblog van nieuws, documentaires en artikelen mbt draagmoederschap.

Zwanger.blog.nl – draagmoederschap – verzamelblog met allerlei artikelen over draagmoederschap