Blogs

Blogs over draagmoederschap

Voortraject

Logeerbuik – Anique heeft 3 kinderen en is draagmoeder geweest voor Klaas en Albert. Ze is nu bezig met een nieuw stel, Rens en Daan.

Nu zwangere draagmoeders

Wensvaders – Stefano en Arnout schrijven over hun kinderwens. Ze onderzochten de diverse opties, waaronder draagmoederschap. Inmiddels is hun Nederlandse draagmoeder in verwachting.
Wenspapa.nl – Lody en Dennis proberen via een Canadese draagmoeder hun kinderwens te vervullen.

Afgeronde draagmoedertrajecten

Onze kinderwens Michel en Eise, schrijven over het vervullen van hun kinderwens. Ze zijn na een lange zoektocht nu dolgelukkig met een dochtertje via een draagmoeder.
Draagmoederfien – Draagmoeder Fien droeg voor een bevriend homostel via een traject met anonieme kruisdonatie van de eicel. Wachtwoord verkrijgbaar bij Fien via email: dmsfien@gmail.com
Leenbuik – Een hetero stel hoopte via een commerciële draagmoeder in Amerika hun wens hoogtechnologisch in vervulling te laten gaan. Zij hebben hun kinderwens na tegenslagen inmiddels losgelaten.
Kadobuik – Astrid Marijn droeg een tweeling voor haar zus en zwager.
Kriebelbuiken – K en J willen nog een kindje, nadat K baarmoederhalskanker overwon. (Schoon)zus E bood hen haar buik aan en baarde een jongetje. (geschreven door draagmoeder en wensmoeder samen)

Algemeen

Zwanger voor een ander Nieuws – verzamelblog van nieuws, documentaires en artikelen mbt draagmoederschap.
Zwanger.blog.nl – draagmoederschap – verzamelblog met allerlei artikelen over draagmoederschap